Phone
Genomineerd voor Marktonderzoeksbureau van het Jaar 2020

MTO Quick Scan - Exclusief voor Rendement lezers

Snel het sentiment van uw medewerkers peilen? Doe de MTO Quick Scan!

Het ‘binden en boeien’ van medewerkers kent een toenemend belang. Vooral in deze tijden van corona waarin veel medewerkers vanaf huis werkzaam zijn. Daardoor valt de normale dynamiek met collega’s weg, wordt het werkwijze vaak net even wat anders en kan de medewerker zich mogelijk minder verbonden voelen. In plaats van één centraal kantoor, bestaat uw bedrijf ineens uit vele kleinere kantoortjes. Dit maakt vinger aan de pols houden nét even wat moeilijker. De MTO Quick Scan helpt u inzicht te verkrijgen in het sentiment en de tevredenheid die er leeft bij uw medewerkers. Op deze manier kunt u tijdig inspringen om uw medewerkers te behouden en te helpen in deze tijden van ‘het nieuwe normaal’. Tevens is dit de tijd waarin u zich ook als werkgeversmerk onderscheid richting uw personeel.

Voor u als Rendement lezer hebben we een speciaal aanbod. Via deze link kunt u de brochure ook bekijken.

 

 

Bevlogen medewerkers zorgen voor tevreden en loyale klanten

Bevlogen medewerkers zorgen voor goede mond-tot-mond reclame richting potentiële nieuwe medewerkers en klanten

Bevlogen medewerkers zorgen voor duurzame groei en winst

 

Markteffect heeft een MTO Quick Scan ontwikkeld: een kort maar krachtig onderzoek dat inzicht geeft in alle belangrijke zaken rondom uw personeel. Deze Quick Scan is het resultaat van vele wetenschappelijke- en maatwerk onderzoeken en bevat daardoor alle belangrijke onderwerpen. Denk daarbij aan tevredenheid, betrokkenheid, motivatie, loyaliteit en aanbevelingsintentie. U krijgt tevens de mogelijkheid drie maatwerk stellingen op te nemen naar uw wens. Omdat het onderzoek gestandaardiseerd is, kunt u op een laagdrempelige manier en tegen een lage investering peilen of uw medewerkers nog op hun plek zitten in deze tijden van corona. Maar ook ná coronatijd kunt u op een laagdrempelige wijze blijven monitoren hoe het staat met het sentiment van uw medewerkers.

Resultaten worden opgeleverd in een visueel online dashboard waarin ook benchmarks beschikbaar worden gesteld. Klik op onderstaande button voor een demo inzage van het online dashboard.

Online Dashboard - Enkele voorbeeld KPI's

Klik hier om naar het volledige online dashboard te gaan. 

Aanbod voor rendement lezers
Markteffect heeft speciaal voor rendement lezers een exclusief aanbod. Download nu de brochure aan de rechterkant. U kunt als rendement lezer gebruik maken van een exclusief budget voor één óf meerdere metingen. Heeft u interesse om de MTO Quick Scan binnen uw bedrijf uit te voeren of bent u eerst benieuwd naar meer informatie over dit onderzoek? Neem dan contact met ons op.

Mocht de download niet lukken, is het document ook te bekijken via deze link.


Meer weten over de MTO Quick Scan?

Bent u benieuwd naar meer informatie omtrent de MTO Quick Scan of benieuwd naar de reseller mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!


Manon de Rijk
Client Consultant