Phone
🏆 Winnaar Marktonderzoeksbureau van het Jaar 2020 🏆

MTO Quick Scan

Hoe bevlogen zijn uw medewerkers? Doe de MTO Quick Scan!

Het ‘binden en boeien’ van medewerkers kent een toenemend belang. Onderzoek toont aan dat tevreden medewerkers een positief effect hebben op de tevredenheid en loyaliteit van klanten, wat vervolgens weer leidt tot een beter bedrijfsresultaat. Tevens is het binnen houden van goede krachten en het zorgen voor goede mond-tot-mond reclame van de medewerkers ook zeer belangrijk in tijden van schaarste op de arbeidsmarkt.

De brochure is ook via hier online te bekijken. 

 

Bevlogen medewerkers zorgen voor tevreden en loyale klanten

Bevlogen medewerkers zorgen voor goede mond-tot-mond reclame richting potentiële nieuwe medewerkers en klanten

Bevlogen medewerkers zorgen voor duurzame groei en winst

 

Markteffect heeft een MTO Quick Scan ontwikkeld: een kort maar krachtig onderzoek dat inzicht geeft in alle belangrijke zaken rondom uw personeel. Deze Quick Scan is het resultaat van vele wetenschappelijke- en maatwerk onderzoeken en bevat daardoor alle belangrijke onderwerpen. Omdat het onderzoek gestandaardiseerd is, kunt u op een laagdrempelige manier en tegen een lage investering peilen of uw medewerkers nog op hun plek zitten.

Resultaten worden opgeleverd in een visueel online dashboard waarin ook benchmarks beschikbaar worden gesteld. Klik op onderstaande button voor een demo inzage van het online dashboard.

Online Dashboard - Enkele voorbeeld KPI's

Klik hier om naar het volledige online dashboard te gaan. 

Reseller mogelijkheden
Markteffect biedt tevens ook mogelijkheden om de MTO Quick Scan aan te bieden aan u als reseller ten behoeve van de uitbreiding van uw eigen dienstenpakket naar uw opdrachtgevers. Bent u bijvoorbeeld als adviseur actief op het gebied van medewerkersbeleid of bedrijfsorganisatorische vraagstukken voor uw opdrachtgevers en kan medewerkersonderzoek daarin bijdragen? Informeer dan eens naar de samenwerkingsmogelijkheden voor u als reseller.


Meer weten over de MTO Quick Scan?

Bent u benieuwd naar meer informatie omtrent de MTO Quick Scan of benieuwd naar de reseller mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!


Michael Petit
Client Consultant