Phone

Veldwerkteam

Markteffect beschikt over een eigen veldwerkteam. Dit veldwerkteam is verantwoordelijk voor de dataverzameling van onze offline onderzoeken. Het team bestaat uit 75 flexibele medewerkers met verschillende nationaliteiten en met minimaal hbo werk- en denkniveau. Ook beschikt het veldwerkteam over native speakers met o.a. een Engelse, Franse, Duitse en Poolse nationaliteit.

Native speakers met verschillende nationaliteiten

Getrainde en flexibele medewerkers

Projectplanning

in eigen beheer

Snel schakelen

Doordat de medewerkers een specifieke training hebben gevolgd, weten zij respondenten op de juiste manier te benaderen. Met een eigen veldwerkteam is het mogelijk om snel te schakelen en de kwaliteit van het veldwerk zelf te bewaken. Daarnaast is Markteffect niet afhankelijk van derden. Hierdoor blijft de projectplanning in eigen beheer. 


Meer weten over ons veldwerkteam?

 

Wilt u meer weten over ons veldwerkteam en de onderzoeken die ons team voor u kan uitvoeren? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.


Roy Zengers
Business Unit Manager

Field Force training

Alle medewerkers in het veldwerkteam hebben de Field Force training gevolgd. Deze training geeft de medewerkers een stimulans op het gebied van kennis over marktonderzoek en telefonische en face-to-face interviewvaardigheden. Tijdens deze training doorlopen de medewerkers diverse modules die ervoor zorgen dat zij tijdens de uitvoering van de veldwerkzaamheden uitgebreide kennis hebben van diverse ondervragingstechnieken en tal van onderzoeksoorten. De training draagt bij aan de ontwikkeling van ons personeel en bevordert de kwaliteit van de onderzoeksresultaten.

Wat kost onderzoek uitgevoerd door ons veldwerkteam?

Wij verzorgen voor u:

Kick-off meeting en afstemming

Maatwerk vragenlijst met alle onderwerpen

Werving van respondenten

Analyse en rapportage inclusief aanbevelingen

cup icon

Bereken nu binnen één minuut de prijs voor het uitvoeren van uw eigen onderzoek, uitgevoerd door ons veldwerkteam.

Na het invullen van uw wensen ontvangt u direct een prijsindicatie op uw scherm!

Bereken de prijs
  • Vrijblijvend contact met één van onze research consultants
  • Indien gewenst een offerte op maat binnen 24 uur