Phone
🏆 Winnaar Marktonderzoeksbureau van het Jaar 2020 🏆

Mystery shopping

Wilt u inzicht in de klantvriendelijkheid, toegankelijkheid en deskundigheid van uw personeel? Dan is mystery shopping dé methode. Wij zorgen ervoor dat een onopvallende en gespecialiseerde mystery shopper uw organisatie bezoekt. Zo weet u snel of uw personeel beleefd en correct is tegen klant, of zij uw bedrijf vertegenwoordigen zoals u dat wilt en of zij zich houden aan richtlijnen en procedures.

Krijg inzicht in:

De klantvriendelijkheid en deskundigheid van uw personeel

De manier waarop uw personeel uw organisatie vertegenwoordigt

De mate waarin procedures en richtlijnen worden nageleefd

Concrete verbeterpunten voor contactmomenten met uw klant

Klantcontactmodel

Markteffect heeft ervaren en getrainde mystery shoppers in dienst. Zij weten uw organisatie zowel telefonisch, online als face-to-face op de juiste manier te benaderen. De mystery shoppers werken via het klantcontactmodel dat Markteffect samen met u opstelt bij de start van het onderzoek. Het contact van uw medewerkers met uw klanten is meestal bepalend voor de kwaliteit van uw relatie met de klant. Met ons klantcontactmodel worden alle contactmomenten onderzocht en objectief beoordeeld.

Mystery shoppers aan het werk

Het veldwerk vindt in de meeste gevallen plaats via face-to-face onderzoek, waarbij een mystery shopper uw bedrijf bezoekt. Maar uiteraard kan mystery shopping ook telefonisch worden uitgevoerd om bijvoorbeeld uw klantenservice onder de loep te nemen. Ook online kan de mystery shopper uw bedrijf bezoeken, om te achterhalen wat klanten op uw website of via e-mail ervaren.

Concrete verbeterpunten

Één van de kenmerken van mystery shopping is dat er zeer concrete verbeterpunten uitkomen waarmee de kwaliteit van de contactmomenten tussen uw organisatie en uw klanten geoptimaliseerd kunnen worden. Een goed contact wordt vaak bepaald door kleine details en deze kunnen enkel getoetst worden door dit contact daadwerkelijk plaats te laten vinden. De mystery shoppers delen hun bevindingen met onze onderzoeksspecialist die het hele onderzoekstraject begeleidt. 


Meer weten over mystery shopping?


Wilt u meer weten over het uitvoeren van mystery shopping? Of bent u benieuwd of mystery shopping antwoord geeft op uw vragen? Neem dan gerust contact met mij op voor vrijblijvend advies!


Anke de Martines
Onderzoeksspecialist

Wat kost mystery shopping?

Wij zorgen voor:

Gespecialiseerde mystery shoppers

Klantcontactmodel

Snel en effectieve uitvoering van het veldwerk

Uitgebreide rapportage

cup icon

Bereken nu binnen één minuut de prijs voor het uitvoeren van mystery shopping.

Na het invullen van uw wensen ontvangt u direct een prijsindicatie op uw scherm!

Bereken de prijs
  • Vrijblijvend contact met één van onze client consultants
  • Indien gewenst een offerte op maat binnen 24 uur