Phone
🏆 Winnaar Marktonderzoeksbureau van het Jaar 2020 🏆

Next Step Session

Strategische en creatieve workshop om resultaten te implementeren

De Next Step Sessions zijn door Markteffect ontwikkeld en helpen organisaties om resultaten om te zetten in concrete actiepunten. In een sessie van +- 2,5 uur staan brainstorm, creatie, creativiteit, samenwerking en discussies met alle betrokkenen centraal, door middel van (bekende) methodieken. Het doel van de Next Step Sessions is zorgen voor acceptatie en implementatie van de onderzoeksresultaten. Markteffect heeft een structuur ontwikkeld, waarbij middels een allesomvattend stappenplan ondersteuning wordt geboden om resultaten niet in de welbekende ‘lade’ te laten belanden.

De Next Step Sessions bestaan uit drie verschillende fasen:

1. Onderzoeksfase

2. Next Step Session

3. Nazorgfase

Opzet en uitvoering van de Next Step Sessions

De Next Step Sessions worden door het projectteam van Markteffect georganiseerd en begeleid, gezamenlijk met het team dat daadwerkelijk met de resultaten aan de slag zal gaan. Deze workshop staat los van de terugkoppeling van de onderzoeksresultaten. Markteffect zal een inspirerende en creatieve workshop organiseren, die als doel heeft om de resultaten om te zetten in actiepunten, inclusief uitgesproken verantwoordelijkheden en planningen. De output is een concreet en gefundeerd plan van aanpak op met breed draagvlak.

Additioneel kan een tweede Next Step Session worden georganiseerd om opvolging te geven aan de actiepunten. Deze meeting wordt bijvoorbeeld ingeschoten wanneer er sprake is van veel actiepunten.


Meer weten over Next Step Session?

 

Wilt u meer weten over Next Step Session of heeft u vragen over Next Step Session? Wij helpen u graag verder.


Michael Petit
Client Consultant

Wat kost een Next Step Session 

Wij zorgen voor:

cup icon

Bereken nu binnen één minuut de prijs voor het uitvoeren van een Next Step Session.

Na het invullen van uw wensen ontvangt u direct een prijsindicatie op uw scherm!

Bereken de prijs
  • Vrijblijvend contact met één van onze research consultants
  • Indien gewenst een offerte op maat binnen 24 uur