Phone
🏆 Winnaar Marktonderzoeksbureau van het Jaar 2020 🏆

Veldwerkteam

Markteffect beschikt over een eigen veldwerkteam. Dit veldwerkteam is verantwoordelijk voor de dataverzameling van onze offline onderzoeken. Het team bestaat uit 75 flexibele medewerkers met verschillende nationaliteiten en met minimaal hbo werk- en denkniveau. Ook beschikt het veldwerkteam over native speakers met o.a. een Engelse, Franse, Duitse en Poolse nationaliteit.

Internationaal veldwerkteam

Op het gebied van internationale telefonische veldwerkopdrachten heeft Markteffect veel ervaring opgedaan de laatste jaren. Naast het gebruik van online onderzoek onder internationale panels, wordt telefonisch onderzoek vaak ingezet bij internationale projecten. Om de kwaliteit en snelheid hierbij te kunnen garanderen, maakt een groot aantal internationale native speakers deel uit van het veldwerkteam bij Markteffect. Deze medewerkers worden ingezet op het moment dat er een internationaal project loopt.

quote

I liked working at Markteffect because I was able to combine all the languages I can speak and work with driven, international people. I also liked the flexible working hours and the fact that I was able to learn a lot about working in an office setting, as well as get to know different perspectives from different markets.

Aleksandra Stepien

Native speakers met verschillende nationaliteiten

Getrainde en flexibele medewerkers

Projectplanning

in eigen beheer

Snel schakelen

Doordat de medewerkers een specifieke training hebben gevolgd, weten zij respondenten op de juiste manier te benaderen. Met een eigen veldwerkteam is het mogelijk om snel te schakelen en de kwaliteit van het veldwerk zelf te bewaken. Daarnaast is Markteffect niet afhankelijk van derden. Hierdoor blijft de projectplanning in eigen beheer. 

quote

Markeffect is niet alleen een bedrijf voor mij, maar een leerschool. Uit mijn baan haal ik ontzettend veel informatie die aansluit bij mijn studie. De flexibele werktijden zorgen ervoor dat je alles goed kan combineren en dat er voldoende vrije tijd overblijft. Samen met een fantastisch team werk je aan de leukste projecten. Come and join us now!

Nikki van de Sande

Field Force training

Alle medewerkers in het veldwerkteam hebben de Field Force training gevolgd. Deze training geeft de medewerkers een stimulans op het gebied van kennis over marktonderzoek en telefonische en face-to-face interviewvaardigheden. Tijdens deze training doorlopen de medewerkers diverse modules die ervoor zorgen dat zij tijdens de uitvoering van de veldwerkzaamheden uitgebreide kennis hebben van diverse ondervragingstechnieken en tal van onderzoeksoorten. De training draagt bij aan de ontwikkeling van ons personeel en bevordert de kwaliteit van de onderzoeksresultaten.


Meer weten over ons veldwerkteam?

 

Wilt u meer weten over ons veldwerkteam en de onderzoeken die ons team voor u kan uitvoeren? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.


Roy Zengers
Business Unit Manager

Wat kost onderzoek uitgevoerd door ons veldwerkteam?

Wij verzorgen voor u:

Kick-off meeting en afstemming

Maatwerk vragenlijst met alle onderwerpen

Werving van respondenten

Analyse en rapportage inclusief aanbevelingen

cup icon

Bereken nu binnen één minuut de prijs voor het uitvoeren van uw eigen onderzoek, uitgevoerd door ons veldwerkteam.

Na het invullen van uw wensen ontvangt u direct een prijsindicatie op uw scherm!

Bereken de prijs
  • Vrijblijvend contact met één van onze client consultants
  • Indien gewenst een offerte op maat binnen 24 uur