Phone
🏆 Winnaar Marktonderzoeksbureau van het Jaar 2020 🏆

Sponsoring en partnerships

Markteffect heeft door de jaren heen verschillende sponsor- en partnerships opgebouwd op zowel zakelijk als maatschappelijk gebied.

PSV

Markteffect heeft een groot aantal raakvlakken met PSV. Sportmarketing is bij zowel PSV als Markteffect een ontzettend belangrijke factor. Bij beide organisaties heerst een topsportmentaliteit. Markteffect is al sinds 2012 verbonden aan PSV als Official Supplier. PSV en Markteffect hebben in 2015 een langdurige partnerovereenkomst afgesloten, waarbij Markteffect alle onderzoeken voor PSV uitvoert. Medio 2018 is Markteffect gepromoveert binnen de Sponsorpiramide.

Markteffect wordt namelijk de komende drie jaar Official Sponsor van PSV. Ook de relaties verbonden aan PSV Business zullen profiteren van deze hernieuwde samenwerking met een nieuw product waarbij op een laagdrempelige wijze inzicht gegeven wordt betreffende klanten en medewerkers. 

Het Nederlandse Rugby Team & Rugbyteam The Elephants

Rugby is een sport waarbij respect voor de scheidsrechter, de tegenstander en de medespelers een belangrijke rol inneemt. Rugby is hiermee wereldwijd voor veel mensen de ultieme teamsport. Vanuit deze gedeelde waarden is Markteffect sponsor van de Eindhovense Rugbyclub The Elephants en het nationale Nederlandse Rugby Team. 

Jong Ondernemerschap

Markteffect hecht veel waarde aan het stimuleren van (jong) ondernemerschap. Om deze reden worden er maandelijks presentaties gegeven op onderwijsinstellingen. Daarnaast steunt Markteffect financieel en met personele inspanning initiatieven die bijdragen tot ontplooiing van het ondernemerschap. Een voorbeeld hiervan is de Fontys Best Business, waar jonge studenten hun businessplan mogen pitchen aan ondernemers.

Maatschappelijke sponsoring

Markteffect ondersteunt regelmatig goede doelen. Zo doneren we geldbedragen aan goede doelen in plaats van relatiegeschenken voor kerst. Daarnaast heeft Markteffect een goede doelen budget waarmee charitatieve instellingen korting krijgen op onderzoek. Wanneer deze korting aan het einde van het jaar niet is gebruikt, zal dit ook geschonken worden aan een goed doel. Ook steunt Markteffect diverse lokale activiteiten.


Wij staan altijd open voor nieuwe aanvragen!


Chantal Vousten
Officemanager / HR