Phone

Over Markteffect

Markteffect is een full-service marktonderzoeksbureau, gespecialiseerd in vijf verschillende onderzoeksgebieden. Ons onderzoeksteam bestaat uit 30 onderzoeksspecialisten. Markteffect beschikt daarnaast over een eigen veldwerkteam, dat bestaat uit ruim 75 medewerkers met verschillende nationaliteiten. Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Eindhoven.

quote

Onze missie is organisaties nog succesvoller te maken met strategisch advies gebaseerd op marktonderzoek. Wij zijn een oplossingsgerichte en ondernemende partner voor onze opdrachtgevers.

Edgar de Beule, algemeen directeur en mede-oprichter van Markteffect

Zorg

Sport

Onderwijs

Consumenten

B2B

Werkwijze

Markteffect is oplossingsgericht, ondernemend, innovatief, expert en servicegericht in elk onderzoek dat we uitvoeren. Volgens ons is elk onderzoek uniek, waardoor we ons telkens weer volledig inleven in elke onderzoeksvraag. In het onderzoeksproces stellen we het doel van onze opdrachtgevers centraal. Zo helpen we snel, gericht en relevant met het zetten van de volgende stap.

Onderzoeksgebieden

Sinds de oprichting in 2007 is Markteffect snel en stabiel gegroeid en daarvoor al drie keer onderscheiden door het Financieele Dagblad met een FD Gazelle Award. In ons tienjarig bestaan hebben we veel ervaring opgedaan in het uitvoeren van alle typen marktonderzoek. We hebben ons ontwikkeld tot specialist op vijf gebieden: consumentenonderzoek, B2B-onderzoek, zorg, onderwijs en sportmarketing.


Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met uw onderzoeksvraag?

 

Neem contact met ons op voor meer informatie en vrijblijvend advies!


Hesam Fahimi
Operationeel directeur