Phone
🏆 Winnaar Marktonderzoeksbureau van het Jaar 2020 🏆

Over Markteffect

Markteffect

Markteffect is een full-service marktonderzoeksbureau, gespecialiseerd in zeven verschillende onderzoeksgebieden. Ons onderzoeksteam bestaat uit 52 onderzoeksspecialisten. Markteffect beschikt daarnaast over een eigen veldwerkteam, dat bestaat uit ruim 75 medewerkers met verschillende nationaliteiten. Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Eindhoven.

Markteffect is samen met Direct Research onderdeel van de ME Research Group. De ME Group bestaat uit twee bureaus die uit hetzelfde hout gesneden zijn, hetzelfde DNA hebben en ook hetzelfde doel nastreven: inhoudelijk het allerbeste product leveren.

   

 

 

 

 

                                                                                                                               

Werkwijze

Markteffect is oplossingsgericht, ondernemend, innovatief, expert en servicegericht in elk onderzoek dat we uitvoeren. Volgens ons is elk onderzoek uniek, waardoor we ons telkens weer volledig inleven in elke onderzoeksvraag. In het onderzoeksproces stellen we het doel van onze opdrachtgevers centraal. Zo helpen we snel, gericht en relevant met het zetten van de volgende stap.

Onderzoeksgebieden

In ons vijftienjarig bestaan hebben we veel ervaring opgedaan in het uitvoeren van alle typen marktonderzoek. We hebben ons ontwikkeld tot specialist op zeven gebieden: consumentenonderzoek, B2B-onderzoek, zorg, FMCG, leisure, onderwijs en sportmarketing.

Onderwijs

FMCG

Sport

Consumenten

Zorg

Waarom Markteffect klanten als goede vrienden benadert

Markteffect behoort tot de tien grootste onderzoeksbureaus van Nederland en is een speler van formaat op het gebied van marktonderzoek. Dit is dankzij het uitstekende werk van het Markteffect-team, de tevreden klanten én de filosofie van beide oprichters, Hesam Fahimi en Edgar de Beule: een klant is als een goede vriend en zo benaderen wij hen ook.

Lees hier meer over in het artikel dat op 22 januari 2019 werd gepubliceerd in De Ondernemer.

quote

"Als een opdrachtgever op bezoek komt, is het fijn om te zien dat iedereen even groet of een praatje maakt. Uit interesse, net zoals je zou doen als er thuis vrienden over de vloer komen."

Hesam Fahimi, Operationeel directeur en mede-oprichter Markteffect

quote

Onze missie is organisaties nog succesvoller te maken met strategisch advies gebaseerd op marktonderzoek. Wij zijn een oplossingsgerichte en ondernemende partner voor onze opdrachtgevers.

Edgar de Beule, algemeen directeur en mede-oprichter van Markteffect

Kwaliteitskeurmerken

Het toonaangevende onderzoeksbureau met 60 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers is in 13 jaar tijd uitgegroeid tot een top 10-speler binnen de Nederlandse markt. Markteffect heeft vanwege de snelle en stabiele groei de FD Gazellen Award gewonnen in 2012, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 en 2020. Lees hier wat het voor Markteffect betekent om deze prijzen te winnen.

Daarnaast staat Markteffect in de Top 250 Groeibedrijven van Nederland. Het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) en nlgroeit stelden deze lijst van snelgroeiende bedrijven samen. Deze lijst bestaat uit Nederlandse bedrijven die de meeste groei hebben laten zien in de periode van 2015 tot en met 2019. De bedrijven in deze lijst hadden een jaarlijkse groei van minstens twintig procent in omzet en/of werknemers, minimaal tien werknemers en een omzet van minstens vijf miljoen euro. 

Ook is Markteffect door de vakjury van haar branchevereniging MOA uitgeroepen tot beste Marketing Research & Analytics Bureau 2020! Deze award is voor onderzoeksbureaus erg prestigieus en het winnen ervan wordt gezien als een grote eer.

   

 

 

 

 

                                                                                                                               


Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met uw onderzoeksvraag?

 

Neem contact met ons op voor meer informatie en vrijblijvend advies!


Hesam Fahimi
Operationeel Directeur