Phone

Over Markteffect

Markteffect is een full-service marktonderzoeksbureau, gespecialiseerd in vijf verschillende onderzoeksgebieden. Ons onderzoeksteam bestaat uit 45 onderzoeksspecialisten. Markteffect beschikt daarnaast over een eigen veldwerkteam, dat bestaat uit ruim 75 medewerkers met verschillende nationaliteiten. Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Eindhoven.

quote

Onze missie is organisaties nog succesvoller te maken met strategisch advies gebaseerd op marktonderzoek. Wij zijn een oplossingsgerichte en ondernemende partner voor onze opdrachtgevers.

Edgar de Beule, algemeen directeur en mede-oprichter van Markteffect

Zorg

Sport

Onderwijs

Consumenten

B2B

Werkwijze

Markteffect is oplossingsgericht, ondernemend, innovatief, expert en servicegericht in elk onderzoek dat we uitvoeren. Volgens ons is elk onderzoek uniek, waardoor we ons telkens weer volledig inleven in elke onderzoeksvraag. In het onderzoeksproces stellen we het doel van onze opdrachtgevers centraal. Zo helpen we snel, gericht en relevant met het zetten van de volgende stap.

Onderzoeksgebieden

Sinds de oprichting in 2007 is Markteffect snel en stabiel gegroeid en daarvoor al vijf keer onderscheiden door het Financieele Dagblad met een FD Gazelle Award. In ons tienjarig bestaan hebben we veel ervaring opgedaan in het uitvoeren van alle typen marktonderzoek. We hebben ons ontwikkeld tot specialist op vijf gebieden: consumentenonderzoek, B2B-onderzoek, zorg, onderwijs en sportmarketing.

Waarom Markteffect klanten als goede vrienden benadert

Markteffect behoort tot de tien grootste onderzoeksbureaus van Nederland en is een speler van formaat op het gebied van marktonderzoek. Dit is dankzij het uitstekende werk van het Markteffect-team, de tevreden klanten én de filosofie van beide oprichters, Hesam Fahimi en Edgar de Beule: een klant is als een goede vriend en zo benaderen wij hen ook.

Lees hier meer over in het artikel dat op 22 januari 2019 werd gepubliceerd in De Ondernemer. 

quote

"Als een opdrachtgever op bezoek komt, is het fijn om te zien dat iedereen even groet of een praatje maakt. Uit interesse, net zoals je zou doen als er thuis vrienden over de vloer komen."

Hesam Fahimi, Operationeel directeur en mede-oprichter Markteffect


Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met uw onderzoeksvraag?

 

Neem contact met ons op voor meer informatie en vrijblijvend advies!


Hesam Fahimi
Operationeel directeur