Phone
🏆 Winnaar Marktonderzoeksbureau van het Jaar 2020 🏆

Nieuws

Uw mening als professional in marktonderzoek is belangrijk!

3 april 2018

Marktonderzoek wordt steeds populairder: steeds meer organisaties uit verschillende branches zijn geïnteresseerd in marktonderzoek en hebben behoefte aan deskundig advies en uitvoering van onderzoek. Om deze verschuivingen in de markt in kaart te brengen, hebben wij uw mening nodig. Als dank ontvangt u het complete ‘Trendrapport Marketing Research 2018’! 

Waarom en wat?

Begin dit jaar is Markteffect gestart met de voorbereidingen voor een onderzoek naar de ontwikkelingen op het gebied van marktonderzoek. Dit onderzoek biedt inzichten om u beter te kunnen ondersteunen in uw onderzoeksvragen. Bijzonder is dat er tijdens dit onderzoek niet alleen gekeken zal worden naar de ontwikkelingen, maar ook naar de concrete behoeften omtrent marktonderzoek. 

Voor wie?

Om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van de customer journey rondom het gebruik van marktonderzoeksdiensten, zijn wij op zoek naar personen die betrokken zijn bij het beslissingsproces omtrent deze diensten. Valt u onder dit profiel? Help ons dan met uw mening en klik op onderstaande link voor de enquête, waarmee we u beter van dienst kunnen zijn. 

Klik hier om deel te nemen aan het onderzoek

What’s in it for me?

In ruil voor slechts 5 tot 10 minuten van uw tijd ontvangt u in juni gratis het complete ‘Trendrapport Marketing Research 2018’ met alle inzichten betreffende het onderzoek. Met dit trendrapport krijgt u unieke inzichten op het gebied van marktonderzoek waarmee u uzelf en uw organisatie kunt ontwikkelen. 


Meer weten?

 

Wilt u meer weten over het onderzoek of de resultaten in het Trendrapport Marketing Research 2018 ontvangen? Neem gerust contact met mij op!


Jessie Faber
Marketing & communicatie