Phone
🏆 Winnaar Marktonderzoeksbureau van het Jaar 2020 🏆

Nieuws

Over twee weken is het zo ver.. Het Onderwijscongres 2019!

2 mei 2019

Nog slechts twee weken tot de eerste editie van Het Onderwijscongres plaatsvindt in het PSV Stadion te Eindhoven. Op dit congres krijgen alle onderwijsprofessionals de kans om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen én om geïnspireerd te worden door toonaangevende sprekers. Lees hier wie er allemaal aanwezig zullen zijn. Middels dit laatste nieuwsbericht delen wij de laatste insights die wij hebben m.b.t. het congres.

Discussie 'Onderwijs is een teamprestatie'
We starten het Onderwijscongres met een plenaire discussie met prominente gasten uit de politiek en het bestuur. Aan de hand van vragen van échte stakeholders in het beroeps- en hoger onderwijs – studenten, het bedrijfsleven en het voortgezet onderwijs – bespreken onze gasten actuele vraagstukken uit het onderwijs.

De discussie draait om het onderwijs van de toekomst en het verkleinen van de kloof tussen het bestaande onderwijs en de dynamische wensen van alle stakeholders. Deze prikkelende discussie geeft ons een startpunt om de inzichten uit de break-outsessies beter te verwerken als handvatten voor jouw werk.

High Tech Mini Campus
Naast alle interessante sprekers heeft Het Onderwijscongres ook een High Tech Mini Campus, waarin een selectie van bedrijven je meeneemt in de wereld van digitale leermiddelen, spelelementen en communicatietools.

CoVince
Virtual reality zorgt voor een interactiever leerproces van studenten. CoVince neemt je mee in de mogelijkheden van VR-implementatie in het lesprogramma. CoVince geeft verschillende demonstraties waarin jij het gebruik van virtual reality in het onderwijs kunt ervaren.

Databots.tech
Chatbots geven verschillende mogelijkheden om het contact tussen jouw onderwijsinstelling en de huidige en toekomstige student te vergroten. Datafanatics toont de verschillende mogelijkheden voor de inzet van deze chatbots.

Edumundo
Het toevoegen van creativiteit, spelelementen en interactie aan een leeromgeving motiveert en activeert studenten en dat leidt tot betere resultaten. Edumundo laat concrete voorbeelden van digitale leeromgevingen en de daardoor behaalde resultaten zien.

Meer weten?
Heb je vragen of opmerkingen over Het Onderwijscongres, of wil je meer weten? Neem dan contact op met Markteffect, via onderwijscongres@markteffect.nl, of kijk op onze website: www.hetonderwijscongres.nl. 

Kaarten
Tickets voor Het Onderwijscongres hebben een vaste prijs van € 595,-. Er zijn nog een beperkt aantal tickets beschikbaar, via www.hetonderwijscongres.nl/tickets.

Hopelijk tot 16 mei!


Meer weten over Het Onderwijscongres?


Neem dan contact op met Edgar de Beule of bekijk de website van Het Onderwijscongres: https://www.hetonderwijscongres.nl/


Edgar de Beule
Directeur