Phone
🏆 Winnaar Marktonderzoeksbureau van het Jaar 2020 🏆

Leisure Kansenkaart

Wat is de Leisure Kansenkaart?

De Leisure Kansenkaart is een initiatief van House of Leisure (HOL) en Dynamic Concepts consultancy (DCC). Dynamic Concepts consultancy maakt sinds begin 2020 deel uit van Markteffect. De Leisure Kansenkaart is bedoeld als toetsingskader voor beleidsmakers en bestuurders van een stad/regio, maar ook voor (leisure)ondernemers. Met de Leisure Kansenkaart wordt een beeld van het huidige leisure-aanbod, de leisure-behoefte en de identiteitswaarde in het gebied geschetst, waaraan vervolgens de meerwaarde van nieuwe initiatieven kan worden getoetst. Met de Leisure Kansenkaart kunnen de plannen voor nieuw aanbod worden getoetst aan de behoefte van de aanwezige doelgroep(en) in een specifieke regio en aan de identiteit van het gebied. Vragen als wat is er nu te doen, wat doen bezoekers daadwerkelijk en wat zouden ze willen doen worden met de Kansenkaart beantwoord.

De Marktonderzoekers van Markteffect brengen het huidige aanbod en de behoeften van bewoners en bezoekers letterlijk in kaart. Daar komt een Leisure Kansen Index uit die aangeeft op welke activiteiten onder- en overaanbod is, waardoor u meer inzicht krijgt op de Leisure kansen in een gebied.

Meer weten over de Leisure Kansenkaart?

Leisure Kansenkaart Whitepaper

Markteffect gelooft in kennisdeling voor de sector Leisure. Download gratis onze Whitepaper Leisure Kansenkaart, krijg inzicht in de kansen voor de vrijetijdssector en hoe de Kansenkaart ook voor uw organisatie van meerwaarde kan zijn.

Klik hier voor het gratis downloaden van de whitepaper.

 

Leisure Kansenkaart Brochure

Wij hebben een brochure ontwikkeld waarin meer informatie te vinden is over de Leisure Kansenkaart.

Download de brochure hier: DCC Informatiebrochure Leisure Kansenkaart (369 downloads)

Deze klanten gingen u voor:


Meer weten over de Leisure Kansenkaart?

 

Wilt u meer weten over de Leisure Kansenkaart? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 


Hans de Jong
Client Consultant Leisure